Thursday, March 17, 2011

Bertemu Kembali....

Assalamualaikum.....

      HEY ! I'M BACK ! HAHA ! Pe hal dengan aku nih? Dah lama aku x cerita tentang kehidupan aku kan? Selama ni kan aku cuma post tentang something yg berupa tazkirah, am I right? Ok, sekarang ni, aku kembali menemui anda dgn cerita tentangku....
      Cuti sekolah ni, aku x pergi mana2 pun ke sesuatu tempat yg 'nun jauh di sana'... Kesiankan aku ke? X perlu.... I don't need your sympathy, ok? (Huish, ayat....) Arrgh ! What I'm blabbering about ? Sudah, sudah ! Ok, iklan sudah tamat. Kita masih lagi bertemu di Nadiah_Ada Class.. HAHA. Berbalik kepada statement tadi, kenapa aku x pergi mana2 cuti sekolah ni? First and foremost, kakak aku ada kem kat mana entah (HAHA..) selama dua hari. Last but not least (Aik, after that pun x ada lagi dah last dah?), aku pergi sekolah semalam untuk cat kelas dan keceriaan dorm. Hari ni baru free, pergi Sungai Petani..... Makan RFC pulak tu, mmm...... sedapnya........ HAHA. Mcam apa lagi......
       Aku tau la, anda semua pasti sudah merancang perjalanan ke destinasi pilihan...(Bukan merancang je, dah pergi dah pun !) Betul x? Kalau betul, bagus bagus bagus ! Kalau x, no comment. Oklah, rasanya setakat tu je kot... :D

Till we meet again ! Salah dan silap harap dimaafi

6 comments:

  1. yelarr,sch dekat en,,haha!
    btw,hostel awak ada buat p'tandingan keceriaan dorm?

    ReplyDelete
  2. HAHA.
    Of course, tiap2 tahun wat kceriaan dorm.
    But tahun ni, ada penilaian ASAT.
    Kna wat yg lbih baik la, maybe. hehe :D

    ReplyDelete
  3. apa itu ASAT?

    btw,awak ada join twitter?

    ReplyDelete
  4. ASAT is stands for Anugerah Sri Asrama Terbilang. Kira ASAT ni program asrama la. Tahun bila ntah, sekolah sy ada dpt tmpat ke-2 ke johan ntah dlm prtandingan ASAT ni. Tahun lpas x ada prtandingan ASAT, rasanya la. Tahun ni ada balik. ASAT ni ada mcam2, keceriaan dorm la, tokoh ASAT la, nasyid ASAT la... Whateva ! :D

    Twitter x ada la. Ada fb dan blog saje..... :)

    ReplyDelete
  5. ouh,,

    FYI,twitter ni sgt senangg tau,mcm fb,just post status je,scra bebas.
    kalau kat fb kan,nanti ada yg komen macam2 lah,,
    so,twitter ni lg best,nak follow2x status artis ke,lagi snang :)

    hehe.saje promote,kalau xnak join pon tak pa.
    ini link twitter sy:
    https://twitter.com/wada45283#

    ReplyDelete
  6. Ooo... Sy rasa cukup je la sy ada blog dgn fb. Anyway, TY 4 ur info ! :)

    ReplyDelete

Komen, jangan tak komen~ XD