Saturday, October 5, 2013

P.A.T.

Assalamualaikum.

Dah lama sangat2 x post kat sini setelah dah lama blog ni xleh dibuka (Alhamdulillah la ni dah boleh) plus kekangan masa yang begitu hebat. Ku conteng jua di sini walaupun aku tau tiada lagi yang menanti tulisanku kini.

PAT dah start, tapi dia ada gap yang agak panjang, macam SPM. Hari tu dah lalui exam Sejarah Kertas 3 and Bahasa Inggeris. Such a kinda hard I think. Especially for English Paper 2. I don't know what it wants from me actually. HAHA! Minggu akan datang ni penuhlah exam. Lima2 hari tu la ada exam. Pergh!

Harap semua doakan untuk kejayaan aku dan kerajinan aku untuk ulang kaji semaksima mungkin!

p/s: zaman form 4, tak dapat dinafikan zaman yang sangat dilanda kesibukan! zaman form 4, zaman membina kematangan. :)

ok, salam.

No comments:

Post a Comment

Komen, jangan tak komen~ XD