Saturday, November 6, 2010

PAT & Burdah..

Assalamualaikum semua.....!!

Huh! Akhirnya dah menjalani jugak peperiksaan PAT. Tapi, x abis lagi lorh.. Ada lagi sehari..!! Harap dpt mnjalaninya dgn hati yg tenang dan mudah..
           Walau bagaimanapun, latihan burdah x abis lagi!! Sampai la Pertandingan Burdah diadakan.. Oh ya, lupa nk bagitau yg sebenarnya, Form 1 Aspuri SMKA Al-Irshad akan menyertai pertandingan burdah pd Khamis ni (kemungkinan)..
            Burdah tu apa ya?? Burdah tu lebih kurang mcam zikir brkumpulan dan setiap kumpulan akan ada sorang tekong wajib dan tekong sunat.. Aku Group 4..!! Harap2 group 4 menang taon ni..!! Adakah anda trtanya-tanya tentang siapakah gerangan tekong wajib dan tekong sunat group 4 tu..??
             Kalau memang ada pun, "no comment la" jawapannya wahai para pembaca sekalian.. Hihi!! Maaf ya.. Sememangnya kami tidak dibenarkan utk diberitahu.. 
             Sekian sahaja tentang post pd kali ini.. Pixel Icons

No comments:

Post a Comment

Komen, jangan tak komen~ XD