Sunday, February 28, 2010

Luahan..

Assalamualaikum semua..

    Alhamdulillah, akhirnya siap jugak semua kerja sekolah. Barulah ada time nak beriadah. Hai, dah lama x relaks mcm ni. Maklumlah, sibuk (sibuk sgt ke??).

    Sebenarnya, aku pun x tau nak ckp apa. Hihi.. Aku cuma nk luahkan sikit apa yg ada dlm hati ni.

    Ptg satgi nak balik asrama. Hatiku mula berdebar. Sbb apa, ya? Mungkin sbb berat hati nk tinggalkan rumah kot (bukan spoilt-brat ya..). Ataupun, sbb ada ujibakat nasyid mlm isnin? Atau sbb kna baca ikrar isnin ni?? Entah la. Hanya Allah saja yg Maha Mengetahui..

    Macam mana ya nak hilangkan rasa berdebar ni? Sudahlah berdebar, rindukan SKMBII lagi. Rindulah kat kawan2 n warga SKMBII. X sabar btul la nak tunggu 13/2. Ha, apa? Ulang lagi skali. 13/2?? Eh, silap! 13/3. Kejapnya nak dekat bulan 3 (tanpa disedari..). Ingatkan skarg ni bulan 1 lagi. Sbb tu la silap, hihi..

    Berbalik kpd 13/3 tu tadi. Ada apa ya hari tu?? Hari tu ada jogathon kat SKMBII. Ingat nk p lawat sekolah rendahku yg tercinta tu. Smbil tu dpt jumpa kawan lama. Oh, what a great day! (Mudah2an.. Amin..)

    Tetapi.. Tetapi!!

    8/3 ada Ujian Penggal 1 (UP1). Oh, my! Klau aku x sabar nk tunggu 13/3 tu, that means kami x sabar nk tunggu tanggal 8/3 tu. Gimana ya??

    It's okay lah, Nadiah. Berdoalah bnyak2 agar dpt jawab soalan dgn baik. InsyaAllah..

    "Ya Allah, semoga aku dpt menjawab soalan ujian yg akan diadakan pd hari trsebut dgn hati yg tenang. Semoga Engkau permudahkan soalan2 ujian tersebut. Aku harap Engkau memakbulkan doaku ini. Amin Ya Rabbal A'lamin.."

    Alhamdulillah, tenang ckit hati ni drpd tadi. Klah, nak tido dulu. Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

Komen, jangan tak komen~ XD