Tuesday, December 28, 2010

Saya Tag Awak !

Kata si pembuat tag:

Before I start my taggie, tq skali lagi kepada cik wada kita ni kerana mengetag saya sekali lagi pada kali ini.

Ok, tanpa melengahkan masa ! START !

1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk, moyang kamu tuu.
Ok ! Nur Nadiah Nadhirah binti Zainol bin Omar bin Din bin Hashim bin Nordin bin Ibrahim. Setakat tu ja yg tau. ;)

2. Kamu suka warna pink tak?
Suka jugak ar, tengok la blog ni pun warna pink ! Ahaha !

3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni apa kamu nak cakap dengan dia?
"Wada ! Lama x jumpa !" Lebih kurang macam tu la kot. Ok x ayat ni, wahai pemberi tag?

4. Siapa paling comel? MaherZain atau kamu?
X nk puji diri sendiri ! Ermm.. sensitif la kalau puji lelaki. Rasa geli-geleman gitu. Jadi, Maher Zain pun x comel. Hehehe...

5. Mana lagi sedap, kek atau ais krim ?

Entah la. Dah rambang lidah dah ni ! *Ade ke rambang lidah? Rambang mata ada la. Hee.. :D

6. Bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? ( Kalau kamu ingat, kamu memang hebat! )
4 Mei 1997. X payah ingat. Sbb pemberi tag dah bagitau dkat blog dia. Lagipun, saya taip jawapan ni pun x tngok blog dia. Senang nk ingat ! Ahahaha !*Btul, x tipu ni..

7. Ain Maisarah, siapakah dia?
Dia merupakan penulis buku terbitan PTS, best ooo novel dia..

8. Ceritakan sejarah kamu membuat belog. Ikutlah sampai perenggan pun.
Asalnya saya nk buat facebook, alang2 hampir semua kawan saya ada facebook dan waktu tu x tau nk buat apa. Bukan itu je, ada sorang kawan saya tu pun suruh wat FB. Waktu tu merupakan hari terakhir saya telah mengikuti Prog. PERMATApintar Negara '09. Bila sign up facebook, x boleh. Dah beberapa kali try. Bila dah fed up, saya pun sign up blogger la. Hehe, pemberi tag ni jugak la yg jadi sifunya.. 

9. Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya ( pemberi taggie ini ) beri apa kat kamu?
Apa2 sahaja yg boleh dijadikan kenangan. :D

10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ya!
Ermm.. ni yg saya malas ni. Hee~ X apa la. Bagi pi. :D
*Natasya Adnin
*Nadhira
*Syahirah Suhaimi
*Cik Emira
*Purplekyu
*Nik Nur
*Azizah
*Yusra
*Maisarah Mashynadaz
*Kak Noor Fatin

2 comments:

Komen, jangan tak komen~ XD