Tuesday, February 16, 2010

Cuti sekolah..

Assalamualaikum semua..

         Alhamdulillah, akhirnya ada time jugak nak post entri baru. Ni nak ckap ckit psal kehidupan kami setelah menjadi form 1.
         Setakat ni, rasanya susah sikit la. Kenapa ya? Sbb asrama ke? X, kat asrama best.. Btul ke? Btul.... Habis tu, kenapa pulak? Sbb.... sbb.... sbb....

.... HOMEWORK...

           Itu la yg susah ckit tu, letih. Tapi x pa la, jadikan homework tu sbagai latihan ulangkaji. Harap2 la dpt biasakan diri dgn kehidupan macam ni bila pertengahan tahun nnti and so on..
            Ya Allah, semoga aku dapat mnjawab soalan ujian dengan tenang dan mudah pada ujian bulan 3 ni. Amin Ya Rabbal A'lamin..
             Buat semua yg melawat blog ni especially yg baru menjadi form 1 tahun ni, semoga kita dpt membiasakan diri di alam persekolahan di sek. menengah. Buat semua, doakan kejayaan kami ya..

Klah, kami nak wat homework dulu.. Bye.. Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

Komen, jangan tak komen~ XD