Saturday, November 5, 2011

Speed test blog..

Assalamualaikum..

       Tadi, blog ni telah menjalani speed test. Dengan speed test blog, kita boleh tau berat blog kita tu. Pesanan buat anda selepas melakukan speed test:

Sekiranya telah mengetahui blog anda itu berat, padamlah gadget mana yg x patut. : )

       Ha, mula2, aku taip dulu URL blog ni.


       Lepas tu, dgn hati yg berdebar-debar, aku tekan butang Check! tu. Dan hasilnya, jeng jeng jeng! [yg berkotak merah tu]

Agak2lah kan, berat ke x blog ni?

       Ha, kalau boleh, jawab la soalan tu. Hihi. Tapi, rasanya x la berat sgt. RASANYA la, sbb waktu utk loading blog ni sekejap je pun. Hmm.. Mari kita renungkan bersama-sama..

       Sapa2 yg nak wat speed test kat blog, boleh ja. Klik sini.

       Sekian.

No comments:

Post a Comment

Komen, jangan tak komen~ XD