Sunday, December 19, 2010

Baru nk update...

Assalamualaikum...

Actually, entri ni sepatutnya post dari beberapa minggu yg lalu. Namun, apakan daya...

Anda msti trtnya-tnya kan tntang ni--> Cam mana pi prog. PERMATApintar taon ni ?

Kalau ada pun, itu lain cerita la, ok? Hihi..

Skarg ni, nk gitau bahawa aku dpt 2 award...

Award pertama:



Cantik betul award yg 1 ni.. X sangka aku akan dpt award ni.. Sekalung ucapan tima kasih wat tuan punya blog yg bagi award ni...

Award kedua..

 

1. Berikan satu nickname kepada saya. (Pemberi Award)
- Cik Merah Jambu.

2. Ucapan Untuk Pemberi Award.
-Sekalung ucapan tima kasih wat pemberi award.. :D

3. Listkan 6 artis, band, group yang korang minat.
- Devotees, Dehearty, In-team, Kangen Band, Letto, Wali Band kot...

4. Bagi award ini kepada 10 blogger yang mempunyai blog yang cantik dan cun.
- Sori, x larat nk tag orang. Huhu..

Tampaknya, setakat ni je la psal entri yg perlu dipost ni.. Heeee..
 

No comments:

Post a Comment

Komen, jangan tak komen~ XD