Monday, December 12, 2011

Bukan Blog Baru

Assalamualaikum.

Kenapa ya? Bila tengok Chatbox ja, mesti rasa mcm blog ni baru buat. Haha. Anda semua ada rasa mcm tu? Kalau xdak, baguslah. Kalau ada, hmm.. xtau la nak kata apa. Kepada yg x pernah lagi menjenguk blog ini dan hari ini merupakan jengukkan anda yg pertama, jgn salah faham ya. Blog ini bukan blog baru. Hihi. X caya? Tengok dekat tab About Blog.

         Kenapa aku x guna lagi Shoutmix? Sbb aku baca important notice drp shoutmix tu la.

Setiap shoutmix ada Important Notice kat atas tu.

         Dalam notice tu, dia kata mulai 1 Januari 2012, perkhidmatan shoutmix yg free x dpt berfungsi lagi melainkan kita bertukar kpd perkhidmatan shoutmix yg diknakan bayaran. Jadi, pengguna shoutmix hanya ada 2 pilihan; sama ada x menggunakan lagi shoutmix atau gunakan shoutmix premium [yg dikenakan bayaran].

         Dan aku, memilih utk tidak menggunakan lagi shoutmix. Sebab tu la guna chatbox, kosong je tengok. Siapa2 yg baru datang ni, diharap anda sudi utk tinggalkan jejak anda di chatbox baru aku.

Tarikh keramat chatbox bermula: 11 Disember 2011 [aiceh~]
Saja tangkap gambar. Manalah tau, dah berubah warna ke nnti.

         Maklumat yg lebih lanjut tentang important notice shoutmix boleh didapati di sini [bagi sesiapa yg x bukak lagi dekat shoutmix].

         Sekian.

No comments:

Post a Comment

Komen, jangan tak komen~ XD